En advokat kan hjælpe dig med at få erstatning efter en ulykke

By:

Hvis man har været ude for en ulykke og for eksempel har fået piskesmæld, kan man være berettiget til erstatning. Et piskesmæld kan ikke påvises med røntgen eller scanninger. Derfor kan det først og fremmest være svært at bevise, at man har piskesmæld. Dernæst skal man bevise, at ens skade hænger sammen med den ulykke, man har været ude for. Det kan også være svært at påvise det. Det kan derfor være rart at have en advokat til at hjælpe en igennem forløbet, så man kan få den erstatning, man har krav på. 

Piskesmæld sker ofte i forbindelse med trafikulykker. Området omkring Aarhus er meget trafikeret, og der sker derfor desværre mange ulykker, der medfører piskesmæld. Det gør, at der er mange advokater i byen, der kan hjælpe en. Hvis man søger på “advokat århus“, kan man derfor få en uoverskuelig lang liste. Når man har smerter, har man ikke lyst til at bruge en masse tid foran computeren med at finde en god advokat, så vil man bare gerne have fundet en hurtigt og komme i gang med at søge erstatning. 

Hviid Advokater i Aarhus er et firma, som rigtig mange er glade for. De har hjulpet mange klienter gennem deres sager med piskesmæld. De har derfor stor erfaring på området og kan også hjælpe dig. Du skal derfor ikke tøve med at kontakte dem, hvis du har brug for en god advokat til at hjælpe dig med at få erstatning. 

Piskesmæld fører ofte til, at man ikke kan arbejde lige så meget som tidligere. Hvis man har et fysisk krævende arbejde, kan det være, at man slet ikke kan arbejde. Men hvad skal man så leve af, indtil man har fået sin erstatning? Hviid Advokater kan hjælpe en til at få dækket midlertidige erstatningsposter. 

Når det endeligt er bestemt, hvor store men, man har fået af ulykken, og at de men rent faktisk skyldes den ulykke, man har været ude for, kan man få erstatning. Sagen bliver enten ført ved domstolene eller ved Arbejdsskadestyrelsen. Det kommer an på, hvor ulykken skete. Det kan de hjælpe med hos Hviid Advokater. De sørger for, at du får fat på alle de rigtige papirer, så sagen ligger klar, og du har de bedste chancer for at få erstatning. 

Det kan også være, at du kan få noget erstatning af dit eget forsikringsselskab. Det kan de også hjælpe med hos Hviid Advokater. 

Posted in: Kategori