Få inspiration til aftensmaden på stor blog

By:

Hvis du skal lave mad til din familie hver dag, kan det være svært at finde på nogle nye retter. I kan derfor hurtigt ende med at få det samme at spise hver dag. Hvis du gerne vil have noget mere inspiration til aftensmaden, kan det være en god ide for dig at følge med på en eller flere madblogs. Der kan du ofte finde retter, der er nemme at lave, og som smager godt, samtidig med at der er meget næring i dem. Det er derfor et godt valg for dig og din familie. 

En af de blogs, du kunne følge, kunne for eksempel være bloggen madskriverier.dk. Det er en stor blog, hvor de skriver om mange forskellige typer af mad. Det kan for eksempel være sund mad. De fleste lever efter den livsfilosofi, at hvis de spiser sundt til hverdag, kan de godt spise mere usundt i weekenden. Det er en god måde at holde den slanke linje på. Men det kan hurtigt blive lidt ensformigt med den sunde mad. Så kan man ende med at køre sur i det og spise take away eller færdigretter i stedet. 

På http://madskriverier.dk/ finder du mange forskellige opskrifter på sund mad. Det kan for eksempel være, hvorfor det er en god ide at have en vegetardag om ugen. Vi danskere spiser meget kød, men kød er ikke den sundeste spise. Det betyder dog ikke, at man helt skal opgive den. Men det kan gøre meget for dit helbred, hvis du har en eller flere kødfriedage om ugen. Det er også godt for klimaet, hvis du spiser noget mindre kød. Hvis du går op i det, er det derfor også en god mulighed for dig. 

Hvis du har brug for inspiration til, hvad du skal lave til aftensmad i stedet for kød, kan du for eksempel finde en god opskrift på linsesuppe. Det er en sund ret uden kød, men alligevel fuld af proteiner. Du behøver ikke at være bange for, at din kødfrie dag falder sammen med, at du har gæster. Dine gæster vil helt sikkert også synes godt om den lækre linsesuppe eller andre vegetariske retter, som du har fundet på. 

Det kan også være, at du får gæster en dag, hvor der ikke er kødfri dag, og du gerne vil lave noget traditionel dansk mad til dem. Hvis du ikke lige kan huske opskrifterne, kan du også finde dem på madskriverier.dk.