Forkæl en person du holder af med wellness

By:

Måske har din veninde slidt ekstra meget i det på det sidste, og du synes, at hun fortjener lidt forkælelse med en god massage. Måske er det din kone eller kæreste, som du gerne vil gøre noget særligt for. Måske er det din mor, der altid har været der for dig, og hvor en welness oplevelse kan være en god oplevelse at have sammen. 

Lige meget hvad kan du hos Esthetique i Aalborg få mulighed for at give en god gave. Esthetique har i mange år stået for seriøs wellness i Aalborg. De har mange forskellige behandlinger. Det er for eksempel fiskespa, massage og voksbehandlinger. Det er derfor en god mulighed for virkelig at blive forkælet. 

Hvis du gerne vil give wellness i gave til en, du holder af, kan du vælge en af delene. Det kan for eksempel være en fiskespa eller en helkropsmassage. Esthetique har dog også flere wellnesspakker, hvor du kan give en kombination af flere ting i gave. Det kan for eksempel være en helkropsmassage, en fiskespa og en ansigtsbehandling. På den måde vil den, der modtager gaven, opleve wellness fra top til tå. 

Der er både større og mindre pakker. Alt efter hvor stor en gave det er, kan du altså vælge en større eller mindre pakke. Til en rund fødselsdag vil en af de større pakker gøre sig godt, mens en mindre pakke vil være en god ide til noget spontan hverdagsforkælelse.

Hvis du selv holder af wellness, kan det være en god oplevelse for jer, hvis du tager med. Det kan være hyggeligt at sidde og sludre, mens fiskene forsigtigt napper den døde hud af jeres fødder. Og det kan være rart at få massage samtidig. Det kan for nogle være lidt grænseoverskridende, hvis det er første gang, og derfor kan det være rart at have en med, man kender. 

Der er altså gode muligheder for at give wellness i gave hos Esthetique. Du er altid velkommen til at komme forbi deres klinik eller skrive en mail til dem for at høre om dine muligheder. På den måde kan du finde ud af, hvad der kan lade sig gøre. 

Esthetique går langt for at gøre deres kunder glade. Hvis der er nogle behandlinger, du gerne vil kombinere i en pakke, men som du ikke lige kan finde på hjemmesiden, er det meget muligt, at du kan få dem til at sammensætte en pakke specielt til dig.