Gør rygestoppet realistisk med e-cigaretter

By:

Er du storryger, men har du længe overvejet eller forsøgt at sige farvel til cigaretten, dog uden held? Så bør du overveje at klikke ind på hjemmesiden clubismoke.dk/, hvor man kan købe produkter, der gør et stop af traditionel cigaretrygning til et mål, der er inden for rækkevidde.

Mange ønsker at stoppe den usunde rygevane. For som ryger af normale cigaretter kan man ikke undgå at være klar over de sundhedsskadelige stoffer, man udsætter sig selv – og selvfølgelig også de mennesker, man omgiver sig med, når man ryger – for. For hver cigaret, man ryger, inhalerer man mere end 4000 giftige stoffer. Det er derfor ikke mærkeligt, at rygning indvirker negativt på helbredet i så stor en grad, og dermed også forkorter rygeres levetid. Faktisk dør 500.000 mennesker årligt i Europa af sygdomme, som opstår grundet rygning.

Dette er selvfølgelig den hovedsagelige grund til, at man som ryger kan have et ønske om at stoppe. Men rygestop er for langt de fleste lettere sagt end gjort, og selvom der eksisterer remedier såsom nikotinplastre, som kan hjælpe med at gøre overgangen fra fast ryger til ikke-ryger lettere, har mange tendens til at gå tilbage til den velkendte cigaret. For ikke kun nikotinindholdet er med til at gøre rygningen svær at stoppe igen – det handler ligeledes om selve handlingen at ryge, som for mange rygere er en fast og beroligende del af deres daglige rutine, og altså dermed om det psykologiske aspekt bag vanedannende handlinger. 

Har man det på denne måde med rygning, men ønsker man alligevel at stoppe, kan vejen til rygestop gå igennem e-cigaretter. E-cigaretter – eller elektroniske cigaretter – indeholder ikke de mange giftige stoffer, som ordinære cigaretter forbindes med. I stedet indånder man som e-cigaret-ryger en simpel vanddamp. Man behøver ikke lægge ryge-handlingen helt på hylden, men kan lettere overgå til blot at indånde vanddampe frem for giftige stoffer gennem cigaretrøg. Man fristes ikke til at gå tilbage til de giftige cigaretter og deres nikotinindhold, da man også kan købe e-cigaretter med nikotin. På denne måde bliver rygestoppet til et realistisk mål, da der ikke er tale om en kold tyrker og et fuldstændigt stop – kun et farvel til de store sundhedsskadelige aspekter af rygningen. 

Club iSmoke sælger netop denne type e-cigaretter, som kan hjælpe med et lettere rygestop. Med produkter fra Club iSmoke er der ikke alene udsigt til en sundere livsstil, men også en stor besparelse og mange kundefordele. Klik ind på siden allerede i dag, og opdag det store udvalg. 

 

Posted in: e-cigaret