Pift hverdagstøjet op

By:

Hverdagstøj behøver ikke nødvendigvis at være kedeligt – men de fleste af os har en tendens til bruge det samme tøj om og om igen, og så bliver det alligevel lidt traditionelt. Der er selvfølgelig ikke noget i vejen med at have yndlingstøj, men når det er de samme bukser og bluser, der ligger øverst i skabet hver dag, så kan man godt blive lidt træt. Hos dk-dametøj.dk har vi samlet en række tips og idéer til, hvordan du pifter dit tøj op, så hverdagen også bliver en fest.

Hvad er hverdagstøj?

Det er måske lige hårdt nok, at dele garderoben op i hverdag og fest – mange af os mikser jo på kryds og tværs, og outfittet til en afslappet fest kan sagtens være det samme som tøjet til en fin hverdag. Og så har ordet “hverdag” også en snert af triviel kedsomhed over sig. 

Faktum er dog, at det er de få forundt, at gå på arbejde i en smuk gallakjole, og derfor er det nødvendigt med en god basisgarderobe med tøj, der er passende til både arbejde og hverdagens andre gøremål. Med andre ord kan man kalde hverdagstøj for tøj, der er praktisk og komfortabelt – men det må gerne have stil.

Hvis du er typen, der elsker jeans, så har du sikkert også nogle yndlingspar, du bruger igen og igen. Det er der bestemt ikke noget galt i, men ønsker du at pifte dit traditionelle outfit lidt op, så skift dine toppe ud jævnligt – de bliver hurtigt lidt nussede i vask, og fin skjorte eller en lækker striktrøje kan hurtigt give dine jeans et mere lækkert look.

Med et lag på lag look kan du finde en af dine yndlingskjoler frem, og dresse den ned på hverdagsniveau med en lækker cardigan og sneakers. Hælder du mere til t-shirt og bukser, så kan du dresse dit outfit op med en kvalitetscardigan med fine detaljer eller med et lækkert tørklæde i skønne farver.

En anden måde at pifte hverdagstøjet op på er ved at være aktiv på accessory-fronten. Enhver fashionista bærer smykker, og dyrker du lag på lag-metoden, så kan du få et fantastisk bohemelook. Du kan også gå efter klassisk elegance med et fint, tyndt armbånd og enkelte øreringe eller vælge den mere sporty udgave med et fedt ur og sneakers.

Boost dit selvværd

Der er mange grunde til at gøre lidt ud af sig selv om morgenen, men den vigtigste er nok den, at du booster dit selvværd, når du ser godt ud. Uanset om du er til den helt store make-up seance om morgenen eller du er den naturlige, sporty type, så giver det selvtilliden et skub, når man kigger sig i spejlet og føler, at man ser godt. 

Vis dig selv at du holder af dit spejlbillede, og forkæl krop og sind ved at bruge et par ekstra minutter på at vælge det rigtige outfit og de rigtige accessories. Alle kvinder fortjener at kunne se sig selv i spejlet med et glimt i øjet – også på en grå mandag.

Posted in: trydeandres.dk