Skal du bruge en advokat til en retsag i Århus?

By:

Er du havnet i en tvist eller er af andre grunde involveret i en retsag. Så kan du hos Hviid advokater finde lige præcis den advokat, der har den rette kompetence. Hviid advokater har kontorer i alle store byer i Danmark heriblandt smilets by Århus. Dermed er du sikker på at få kontakt til en advokat, der har en specifik viden om dit lokalområde og de forhold, der gør sig gældende her. Desuden har hver advokat hos Hviid advokat et eller flere sagsområder, hvor den pågældende er højt specialiseret. Dermed er du sikker på at få den bedst mulige rådgivning til lige præcis din type sag.

Overvejer du testamente?

At få lavet et testamente er i mange situationer en god ide. Blandt andet er det en god ide, at lave en børnetestamente for at få indflydelse på, hvem der skal have forældremyndigheden over dine børn, hvis du skulle dø inden de bliver myndige. Men hos Hviid advokater er de også specialister i arveret og behandling af dødsboer. Du kan få råd og vejledning til hvordan du skal forholde dig, når der er dødsfald i familien, og det er tid til at skifte afdødes formue. Endnu et speciale hos Hviid advokater er ægtepagter og særeje. Ønsker du at være sikker på at dine børn arver fra dig, er det en god ide at få lavet særeje. Hvordan du får gjort dette, kan du blive vejledet til hos Hviid advokater.

Har du været involveret i en færdelsulykke?

Omkring 6.000 danskere kommer hvert år til skade i forbindelse med en færdelsulykke. I rigtig mange tilfælde er der mulighed for at få erstatning i forbindelse med de pådraget skader. Men det kan være indviklet at gennemskue, hvor meget man har ret til at få, og hvilket forsikringsselskab, der skal betale. Dette specielt hvis man samtidig skal koncentrere sig om sit helbred og tage sig af sin familie. Og faktisk er erfaringen at rigtig mange ikke får den erstatning, de er berettiget til, hvis de står alene over for forsikringsselskaber. Det er indlysende at forsikringsselskaber har interesse i, at udbetale mindst mulig erstatning.
Hos Hviid advokater har de stor viden om at føre erstatningssager, og kan hurtig sætte sig ind i netop den situation som du står i. Specielt piskesmæld har de stor erfaring med hos Hviid advokater. Og du kommer kun til at betale, hvis du får et økonomisk udbytte af sagen. Og dette kan de gøre uanset, hvor du er i landet. Du kan hos Hviid advokat finde en advokat i Århus og i alle de andre store byer i Danmark.