Tekstforfatter Kristina Højholt

By:

Når det gælder kommunikation mellem sit firma og den ønskede målgruppe, kan man aldrig være for omhyggelig med sin formulering. Især ikke, når det kommer til salg af et specifikt produkt. Når man er i en sådan branche er det vigtigt, at man er i stand til at sælge både produktet og virksomheden bag, og dette kræver, at man kommunikerer klart og på en måde, der når igennem til de rigtige mennesker. Det kan derfor være en god idé at overlade denne del af arbejdet til en professionel, som har enorm erfaring med at formulere sig på en måde, der sælger – nemlig en tekstforfatter. 

Tekstforfatter Kristina Højholt har netop mange, mange års erfaring inden for salgsområdet. Hendes ydelser strækker sig bredt, og omfatter både hjælp med udformning af nyhedsbreve, annoncer, hjemmesider, brochurer, pressemeddelelser, emballager, slogans, og mere endnu. Kristina Højholts erfaring inden for området betyder, at hun ved præcis, hvordan hun skal udforme hver enkelt tekst alt efter, hvad kundegruppen er interesseret i at høre. Hendes viden strækker sig dog også længere end dette, da hun arbejder helt i bunden med hver eneste opgave, og derfor også arbejder med kundegruppens bevæggrunde: hvorfor de responderer positivt på noget, og er indifferente over for andet – en forskel, der er af afgørende betydning, når man ønsker at sælge et produkt. 

Som tekstforfatter skriver Kristina Højholt tekster, der skaber en historie, som taler til kunderne, og som kan motivere dem til handlinger såsom køb. Med andre ord er hun ekspert, når det kommer til den rette branding af et firma og dets produkter. Med en tekst forfattet af Kristina Højholt skinner værdier og koncept igennem, og opmærksomheden vækkes hos den helt rette målgruppe. Derudover leger hun på elegant og erfaren vis med ordene for at skabe en unik, fangende og yderst interessant tekst. 

Ønsker man at sælge et produkt på effektiv vis, er det værd at overveje et samarbejde med Kristina Højholt. Med sine mange, mange års erfaring inden for feltet kender hun til, hvad der virker, og kan garantere et produkt, der har effekt. Med kunder såsom taskegiganten ADAX, juveleren Georg Jensen og Kattegatcentret, kåret som nordens bedste akvarie, er det tydeligt, at Kristina Højholt leverer varen, der loves. Med en tilgang, der blandt andet omfatter at lære kunden at kende ned i de mindste detaljer, er det ikke underligt, at resultatet er tekster, der sælger i et tydeligt og velformuleret sprog, der går rent ind hos målgruppen. 

Posted in: tekstforfatter